Project • Slag om de Arm

29. January 2014

Een zaal vol gespierde mannen...?? Oké, overgehaald, ik fotografeer heel graag jullie evenement ;). "Slag om de Arm", een internationaal armworstel-toernooi, o.a. georganiseerd door m'n zwager Meindert Nentjes. Wat een gave dag!

Het was wel een beetje roeien met de riemen die ik had (ik kon moeilijk 4 softboxen neerzetten om alles perfect uit te lichten), maar met hulp van sterke mannen met kleine hartjes kom je een heel eind. Dus 2 felle spots aan het plafond en ik mocht gaan en staan waar ik wilde, wat naar mijn idee een mooi sfeerbeeld van deze dag heeft opgeleverd. Alles is trouwens zonder externe flitser gefotografeerd, dit om de concentratie niet continu te verstoren met m'n geflits.

En wat ik nou het leukste vond, de uiterst felle en agressieve blikken tijdens de wedstrijd... En 2 seconden later weer beste vrienden!!

www.armwrestling.nl

---

Project • Sfeerfotografie

Project • Straatfotografie

---

Waarom schrijf ik deze blog?