Project • Lifestyle fotoshoot

17. November 2015

Een paar jaar geleden, toen ik nog in Almere werkte, had ik heel veel lieve collega's, maar met Marlous heb ik altijd contact gehouden. Zo'n vriendschap waarbij je elkaar maanden of wel een jaar niet ziet, maar gewoon de draad van het gesprek weer oppakt als je bij elkaar bent. Toen ze zwanger was van haar eerste kindje, mocht ik haar in m'n studio fotograferen. Daar was ze toen zo blij mee, dat toen hun 2e kindje geboren was, ik een lifestyle-fotoshoot als cadeau gaf... Met het idee dat als de kleine dame ietsje ouder was, ze zelf kon zitten, we deze fotoserie zouden maken met het gezinnetje.

Maaaar, dit kwam er vanzelf nooit van... Te druk, slecht weer, kids ziek... (het zijn ook altijd dezelfde excuses)... Tot ik een poosje terug een berichtje kreeg dat ze de fotoshoot misschien ook wel iets anders in wilde vullen. Geen lifestyle, maar juist een zwangerschaps-serie, met daarbij een foto van de echo van hun derde kindje :) Haha, gaaf, doen we vanzelf!! Meteen afspraken gemaakt, afgelopen vrijdag zouden we eerst samen lunchen en daarna in het bos wat foto's maken.

Tot ik donderdagavond een berichtje kreeg, haar man kon s'middags plotseling vrij krijgen van z'n werk, of we toch niet misschien ook met het gezin wat foto's konden maken? Nou, ook geen probleem uiteraard! Zelfde plan, maar gewoon met iets meer mensen :D Eerst samen geluncht, kids lekker op hun gemak en daarna ravotten in het bos. De laatste zonnestralen en warme kleuren van het jaar nog mee kunnen pakken. Het heeft eventjes geduurd, maar dat cadeau is nu eindelijk gegeven :)

---

Project • Bruiloft Meindert en Erica

Life & Love XV

---

© Wytske van Urk