Project • Coiffure Award 2018

08. March 2018

3 maal is scheepsrecht toch?

Voor de derde keer heb ik dit jaar samen met Kapsalon Klein Knip meegedaan aan de Coiffure Award en ook nu was het weer een geweldige belevenis. Zo gaaf om te zien hoe ideeën vorm krijgen en uiteindelijk precies zo op beeld komen zoals van tevoren bedacht is.

Dit jaar hadden Hilde en Jacolien gekozen voor de categorie “Dames” en Karina ging voor de categorie “Kleur”. Omdat in de afgelopen 2 jaar het commentaar was dat we misschien iets teveel wilden laten zien, gingen we dit jaar vooral voor het belangrijkste onderdeel van de foto’s, de kapsels! Het resultaat zijn basic en pure foto’s met in elke serie een duidelijk persoonlijk karakter van de haarstylist.

Ik ben trots op het geweldige team waarmee ik mocht samenwerken en ik hoop dat jullie de foto’s net zo stoer vinden als dat ik ze vindt!

Oja, en niet geheel onbelangrijk... we zijn helaas niet genomineerd. Heel erg jammer, maar deze ervaring nemen we gewoon weer mee naar een volgende keer. Hieronder de inzendingen!!

Haar: Karina

Styling: Marianne Koffeman

MUA: Albertine Visser

Haar: Hilde

Styling: Hilde Zwaan

MUA: Mardien Radewalt-Brouwer en Annet Wakker

Haar: Jacolien

Styling: Jacolien

MUA: Annet Wakker

Met speciale dank aan:

• Toppers Karina, Hilde en Jacolien van kapsalon Klein Knip.

• De modellen, wat een stoere wijven allemaal!

• Luuk Schudde, voor het mogen uitproberen van zijn nikon 1.4 105 mm lens bij deze shoot! Lekker dan, nu wil ik dus ook zo’n lens… ;)

• Karina, voor het beschikbaar stellen van haar huis! We hebben denk ik alles zo’n beetje van z’n plek gehaald.

---

© Wytske van Urk

---

Coiffure Award 2017