Project • Bruiloft Joke & Klaas

19. September 2014

Zoals in mijn contactgegevens te lezen staat, neem ik eigenlijk geen commerciële opdrachten meer aan. De redenen, ik heb geen eigen bedrijf meer, ik stop m'n energie liever in m'n gezin, te druk met m'n gewone baan enz enz... Maar nou werd ik afgelopen jaar gevraagd of ik toch niet alsjeblieft een uitzondering wilde maken. Nou moet ik zeggen dat ik daar meestal niet gevoelig voor ben, maar deze aanvraag kon ik niet laten liggen. Joke van Veen, ook bekend van haar mooie fotografie, wilde perse mij voor het fotograferen van haar trouwdag met Klaas. Nou, dan voel ik me toch wel zeer gevleid :)

Ik moest er wel even over nadenken, want het was ondertussen 2 jaar geleden dat ik mijn laatste bruiloft had gefotografeerd, maar uiteindelijk ben ik er toch voor gegaan. Op 16 augustus was het dan zover. Het was een bijzondere dag, vol lieve, enthousiaste en vrolijke mensen. En ik mocht zomaar getuige zijn van het geluk van de 2 hoofdpersonen, Joke en Klaas. Bedankt voor jullie vertrouwen, ik heb m'n best gedaan om de ontspannen sfeer en de vrolijkheid van jullie mooiste dag vast te leggen... Heel veel geluk samen!