Project • Bruiloft Alice & Gerrit

07. November 2014

Op 3 oktober was ik om 6 uur al klaarwakker (pfff, volgens mij slapen zelfs de bruid en bruidegom altijd nog beter dan ik de nacht voor een bruiloft). Die dag trouwden namelijk Alice & Gerrit, een heerlijk eigenwijs en vrolijk stel. In de gesprekken vooraf hadden ze me al verteld hoe de dag zou verlopen en wat voor leuke ideeën ze hadden. Ik had er zin in, want ook hun wensen voor de fotografie pasten zeker bij mij! De opdracht was vooral vastleggen wat er gebeurt. S'ochtends zou er wel een ietwat "geregisseerde" reportage zijn, maar daarin was naast de verliefde plaatjes ook zeker ruimte voor humor en gezelligheid.

S'middags was er een heuse spellenmiddag georganiseerd, waarin het doel was om de toch meestal vaste kliekjes van daggasten te mixen, waardoor iedereen elkaar wat beter kon leren kennen. En dat werkte heel goed, de sfeer zat er snel goed in en dat is tot s'avonds laat door gegaan :) Hieronder een beeld van hun trouwdag...

Alice & Gerrit, ik wens jullie een heel gelukkig leven samen toe!

---

Project • Bruiloft Joke & Klaas

---

Waarom schrijf ik een blog

© Wytske van Urk