Over mij

01. January 2013

Wytske, Wyts, mama...

Ja, dat ben ik! Zomaar, zonder dat ik er erg veel erg in heb al 29 jaar oud, woonachtig in Urk, getrouwd met Hendrik en moeder van 2 prachtige dochtertjes, Noa & Amé. Liefhebber van het observeren en vastleggen van emoties en van pakkende en inspirerende fotografie.

Daarbij zeer perfectionistisch en van nature een negatieveling (wat af en toe heel erg vervelend is). Gelukkig heb ik een zeer positief ingestelde man die me af en toe uit m'n gepieker haalt. Die er altijd voor me is en me altijd stimuleert om mijn gedachtespinsels uit te voeren. Ik voel me bevoorrecht dat ik de vrijheid heb om mezelf te mogen ontdekken (klinkt zweverig, maar het is gewoon zoals het is).

Zo kwam ik begin dit jaar (2013) op het idee om een blog te beginnen. En wel om de volgende redenen:

  • bewuster van mezelf te worden.
  • andere mensen iets bewuster maken.
  • bewuster met mijn ideeën omgaan en ze niet als losse flodders de wereld in schieten.
  • om kennis en inspiratie te delen. Als we elkaar niet zouden inspireren, dan zou de wereld maar saai zijn.

Dus hier start het dan...

Had ik trouwens al gezegd dat ik perfectionistisch en negatief ingesteld ben? De eerste problemen wapperen namelijk al weer rond in m'n hoofd, want ja, misschien ben ik na 3 posts m'n inspiratie al kwijt, misschien vinden mensen het wel dodelijk saai, misschien schrijf ik dingen die helemaal nergens op slaan... Nou, ik ga dat probleem nu bewust negeren en ik ga er gewoon mee beginnen!

Als je niets probeert, dan leer je ook niets!

Naast de blog houdt ik op deze site mijn portfolio bij. Neem gerust een kijkje, het zijn foto's die emoties bij me losmaken, me aan het nadenken zetten of gewoon erg aanspreken. Mochten jullie vragen hebben of feedback willen geven, dan kan je me bereiken op wytskevanurk@hotmail.com.

Liefs,

Wytske