Life & Love XIV • Parijs

06. October 2015

10 jaar moesten we ervoor getrouwd zijn om eindelijk deze stedentrip te maken... En het was die 10 jaar wachten meer dan waard, wat een geweldige stad is Parijs! Toen ik op mijn verjaardag (2 juni) een kaartje kreeg waarop stond geschreven dat we 2 t/m 5 oktober naar deze stad zouden gaan, was ik helemaal in de wolken, maar wat moest ik dan nog ont-zet-tend lang wachten. Maar, heel cliché ook, voordat je het weet, ben je alweer thuis.... Dus gelukkig hebben we de foto's nog :)

Ik had me voorgenomen om een miljard foto's te maken, maar dat is er niet van gekomen. De stad is zo overweldigend en groots dat ik er al snel achter kwam dat de "snapshots" die ik klikte nauwelijks het gevoel weer konden geven van dat moment en die plek. Dus ik heb vooral gekeken met m'n eigen ogen, en niet al te veel door de lens. Het frustreerde me eerlijk gezegd wel dat het zo moeilijk was om de sfeer vast te leggen, maar het besef dat ik er vooral was om samen met mijn man van elkaar en de stad te genieten nam meteen de overhand. (Ik ga nog wel eens terug met m'n complete cameratas, als ik wat meer kaas heb gegeten van straatfotografie;)

Ik ga jullie niet vervelen met het opschrijven van de dingen die we allemaal hebben gezien, maar misschien dat de foto's jullie over kunnen halen om ook eens die kant op te gaan. Je bent er zo met de Thalys :)

---

Life & Love XIII

---

© Wytske van Urk