Life & Love XIII

12. August 2015

Ik ben er nog niet over uit of dit nou vervelend is of juist heel erg handig, maar als ik ergens in een mooi gebied ben (of bij een indrukwekkend gebouw, of bij een grote berg rotzooi) dan kan ik er gewoon niet meer normaal naar kijken... Altijd gaat er meteen in m'n hoofd een radartje werken van wat er fotografisch op die plek mogelijk is. Hendrik kan het beamen, die wordt af en toe gek van me als hij juist zit te genieten van een prachtige zonsondergang en ik zit te bedenken wie ik daar allemaal in silhouet voor zou willen zetten.

Zo ook afgelopen maandag. Rond 6 uur reden we terug van een dagje Julianatoren toen we bij Ermelo langs een prachtig gebied vol paarse heide kwamen. (Hendrik attendeerde me er nog op, want ik zat uiteraard weer op m'n telefoon wat whatsappjes te lezen o.i.d.) Met dat ik het uitzicht zag, zei ik direct, daar ga ik een foto maken van onze meiden die in onze keuken moet komen te hangen. Ik moet en zal paarse heide op de foto hebben...

Gelukkig weet Hendrik precies wanneer mijn ideeën goed uit kunnen pakken, dus die stemde er gisteren gelukkig mee in om s'avonds die kant weer op te rijden. Dus bepakt met 2 kids, een zak snoep, een grote bellenblaas en cameratas een uur heen en een uur terug gereden voor welgeteld 30 minuten foto's maken ;) We hadden graag wat langer willen blijven, maar op de heide leven heel veel rare en kriebelige beestjes, we hebben de hele weg terug overal jeuk gehad...

Maaaar... Ik heb m'n foto's!! De eerste van deze post is de gelukkige winnaar geworden, die komt op 1 meter breed in m'n keuken te hangen! Hieronder een aantal andere foto's uit de serie. Met vooral grote dank aan mijn "personal assistent" Hendrik, voor het blazen van superbellen :)

---

Life & Love XII

---

© Wytske van Urk