Life & Love VII • Moas

29. May 2014

Deze keer wat meer foto's dan anders, ik kan het gewoonweg niet in minder laten zien. Een jaarlijks terugkerend feit, met m'n moas (vrienden) een weekend naar Belgie. Een weekend zonder "nee", dit jaar de 11e keer alweer... En ik vind het een blog waard, want ik mag me omringen met de meest bijzondere groep moas die je je maar kan bedenken...

Er is een serie foto's uitgekomen, waar ik met heimwee en breed glimlachend naar kijk. Een serie waarin ik de algehele sfeer van het weekend heb proberen samen te vatten. Geen geposeerde foto's, maar juist vastleggen wat er gebeurt.

Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat deze serie niet de hele waarheid laat zien, laten we het erop houden dat de sfeer van 'overdag' in ieder geval wel goed overeenkomt! De avondfoto's heb ik me niet aan gewaagd, daar zou een heel andere blog mee gemaakt kunnen worden. Sommige dingen kan je beter maar niet de wereld in helpen ;) Misschien een project voor volgend jaar bij de 12e keer... Ik kan niet wachten!

"It is one of the blessings of old friends that you can afford to be stupid with them"

---

Live & Love VI

---

Waarom schrijf ik deze blog?