Life & Love VI • Testing 1, 2, 3...

02. April 2014

Wat een prachtige week om m'n nieuwe camera uit te testen. Inderdaad, ik heb eindelijk een Nikon Fullframe camera, "de Nikon D700". Oké, het is dan wel een tweedehandse en ook nog niet eens het laatste model, maar toch... Ik ben er zo blij mee :) Dus wie mij afgelopen week gezien heeft, ik had hoogstwaarschijnlijk deze camera in m'n handen. En ik moet zeggen, hij bevalt me erg goed! Het verschil zal in m'n lage resolutie blogfoto's niet zo te merken zijn, maar op hoge resolutie knallen de foto's echt van m'n scherm af. De komende weken zal ik waarschijnlijk dus nog veel vaker met deze camera te zien zijn!

In deze blog een aantal foto's van afgelopen week. Allemaal geschoten met m'n 50 mm lens, op diafragma 1.8.

Toch wil ik deze quote ook nog even delen, want eerlijk is eerlijk, het moet je als fotograaf niet uitmaken met welk merk of welk model je de foto's maakt, het gevoel van het moment kunnen overbrengen is waardevoller dan een stuk techniek. (maar toch blijft het leuk speelgoed ;)

“You don't make a photograph just with a camera. You bring to the act of photography all the pictures you have seen, the books you have read, the music you have heard, the people you have loved.” Ansel Adams

---

Life & Love V, klik hier