Life & Love I

11. March 2013

Het weer vandaag... Gatver... Ik denk dat dat woord de lading wel dekt. Ik ben er wel achter dat ik geen wintermens ben. Ik hou niet van sneeuw, kou, wind en ijs, misschien kan ik zelfs wel zeggen dat ik het haat. Je bent s'ochtends altijd een uur langer bezig om je kids hun mutsen, sjaals, wanten, maillots en extra sokken aan te trekken. En als de jongste dan, als je net helemaal klaarstaat om naar buiten te gaan, ook nog eens bedenkt even haar avondeten van gisteren in d'r luier te deponeren, nou, dan snap je mijn gemoedstoestand wel.

Ook is mijn inspiratie voor fotografie ver te zoeken in de winter. Nou vind ik foto's van besneeuwde bomen, rijp aan de takken, met sneeuw spelende kinderen en helder blauwe luchten echt wel mooi, maar het maken daarvan laat ik meestal graag aan een ander over.

En toen, was het vorige week toch echt LENTE! Yessss... Wat een energie krijg je daarvan! Ik kreeg me daar toch bijna kriebels om de voorjaarsschoonmaak te houden. Bijna zeg ik, bijna... Want ik hou net zo min van schoonmaken, dan van de winter. Nee hoor, ik heb het stof van m'n camera geblazen en ben heerlijk buiten gaan zitten met de meiden. Ik vind het heerlijk om vast te leggen wat er om me heen gebeurt. Ik moest er wel weer even inkomen, zoeken naar leuke invalshoeken, en vooral niet vergeten om niet alleen bezig te zijn met fotograferen, maar ook nog te genieten.

Dus op deze koude, gure dag, wil ik graag wat plaatjes van vorige week delen. Gewoon voor het goede gevoel dat dit soort foto's mijzelf geven. Hopelijk hebben jullie er ook wat aan :)

F 4.0 / 1/250 / 70 mm / iso 100

F 5.0 / 1/125 / 70 mm / iso 100

F 5.0 / 1/200 / 24 mm / iso 100

F 2.8 / 1/500 / 62 mm / iso 100

F 2.8 / 1/2000 / 27 mm / iso 100

---

Wil je weten waarom ik deze blog schrijf, klik hier!