Daar gaat ze...

08. May 2013

En toen was het zomaar 08-05-2013. Het was al een bijzondere dag, want het is de verjaardag van mijn lieve broer Ben, maar vandaag is het nog even iets specialer. Vandaag vertrekt mijn zusje naar Engeland...

Etty, in mijn ogen nog m’n kleine zusje, gaat zo wijs en volwassen haar leven in een nieuw land verder opbouwen. Een dubbel gevoel bekruipt me, ik ben zo blij voor haar, ze gaat weer lekker naar haar mannetje toe die daar al enige tijd aan het werk is. Ze gaat op ontdekkingsreis naar een nieuwe plek en kan nieuwe mensen en culturen leren kennen. Ze is altijd al avontuurlijk ingesteld geweest, dus dit past wel bij d’r. Maar toch voelt het daarnaast ook gek. Verdrietig wil ik het niet noemen, want we nemen geen afscheid, ze is gewoon ietsje verder weg dan normaal. Maar een beetje weemoedig is het wel…

Etty en ik zijn 2 compleet verschillende personen, maar toch hebben we altijd veel gedeeld. De kracht van een zus is dat je eigenlijk niets hoeft te zeggen en elkaar toch wel snapt. Doordat je met elkaar opgegroeid bent, weet je precies hoe je elkaar op de kast kan krijgen en ook hoe je binnen 2 seconden een ruzie bij kan leggen. En ik weet dat Etty daar precies zo over denkt… Want hoe avontuurlijk ze ook is, ze is erg gesteld op haar familie en de gezelligheid die ze zo ongedwongen kan komen opsnuiven als ze daar zin in heeft. Makkelijke gezelligheid noemt ze dat :)

Het zal niet makkelijk zijn om in een vreemd land je plekje te vinden, maar de avonturier in haar gaat ervoor om er het beste van te maken! Ik kan alleen maar zeggen hoe stoer ik het vind dat ze deze stap nemen met hun gezinnetje. Ik zal ze vreselijk missen, maar wij zien het ook heel positief in, wij hebben er een mooi vakantie-adresje bij :)

En daarnaast hebben we gelukkig altijd de foto’s nog, hieronder een kleine tour door Etty haar foto-verleden met mij :D

Tot snel lief zusje!!

2007

2010

2011

2012

Als we eerst maar eens een mooie fotoreportage kunnen maken in het magische Sherwood Forrest :)